Amada Rosa

Amada Rosa is vernoemd naar onze oudste dochter Romi.
De betekenis van Romi haar naam is geliefde roos en in het Spaans is dit Amada Rosa.

Amada Rosa is een appartement voor 4 personen en bevindt zich op de zuidzijde van ons huis en beschikt over een zeer ruim dakterras, voorzien van ligbedden, een tuinset en een fenomaal uitzicht.
Het appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken met kookplaat, een koelkast met vriesvak en een microgolf. Vanuit de centrale hal kom je binnen in de woonkamer met open keuken. Van daaruit heb je direct toegang tot de beide slaapkamers, de badkamer en het gigantische dakterras. Rechts bevindt zich een slaapkamer voor 2 personen met een schitterend uitzicht op het zwembad en de bergen. Links heb je de andere tweepersoons slaapkamer. Er is mogelijkheid om nog een babybed bij te plaatsen. De badkamer is heel ruim met een grote inloopdouche, wastafel, spiegel en toilet. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Het appartement is gezellig ingericht met alle nodige voorzieningen.

Laagseizoen:
van 1 oktober tot en met 30 april

95 euro per nacht

Hoogseizoen:
van 1 mei tot en met 30 september

110 euro per nacht

Extra info

  • Voor alle verblijven geldt een minimale verblijfsduur van 3 nachten¬†(Indien toch een korter verblijf gewenst? Vraag dit dan via mail en we zien wat er mogelijk is).
  • De prijzen zijn gebaseerd op 4 personen. Er kan maximaal nog 1 persoon bijgeboekt worden voor 12,50 euro/nacht (kinderen onder de 12 jaar gratis).
  • Een kinderbedje, parkje en/of een bedrand kan gratis worden bijgeplaatst, mits bij boeking aangevraagd.
  • Schoonmaakkost is 55 euro
  • Prijzen zijn exclusief BTW bij het aanvragen van een factuur