Voorwaarden Finca la Sonrisa

 • De appartementen en bijgebouwen van La Sonrisa zijn geheel rookvrij. Buiten mag gerookt worden, maar wij vragen onze rokende gasten rekening te houden met de overige bezoekers van La Sonrisa. Beneden bij het hangmattenbos is het om veiligheidsredenen absoluut verboden te roken of open vuur aan te houden.

 • Honden zijn toegestaan. Hiervoor is vooraf overleg nodig. Indien een hond wordt toegelaten, kost dat 5 euro per overnachting voor een hond tot aan 5 kg, honden tot aan 10 kg kosten 10 euro per overnachting. In Amada Rosa en Alegria zijn 2 honden toegestaan tot aan 10 kg. In Noblesa is 1 hond toegestaan tot aan 5 kg.

  Katten zijn toegestaan. Hiervoor is vooraf overleg nodig. Indien een kat wordt toegelaten, kost dat 5 euro per overnachting voor een kat. We vragen wel om een kattenbak te voorzien. In Amada Rosa en Alegria zijn 2 katten toegestaan. In Noblesa is 1 kat toegestaan.

  Indien er schade toegebracht is door de dieren, bespreken we dit bij uitcheck wat de kost van de schade is.

 • Bij boeking vragen wij GEEN borg. Wij gaan ervan uit jij net zo met onze eigendommen omgaat als die van jouzelf en mocht er een ongelukje gebeuren, dat jij dat bij ons meldt. Dan lossen we dat gewoon op.

 • Als de reservering bevestigd is vragen wij een aanbetaling van 30% van de huursom. Na ontvangst hiervan is de reservering definitief. Het restant van de huursom dient uiterlijk twee maand voor de ingangsdatum van de huurperiode op de rekening te zijn bijgeschreven. Dit zal allemaal uitgelegd zijn in de bevestigingsmail.

Annulatievoorwaarden

 • Annulatie door klant:
  annulatie is mogelijk met geldige reden tot 60 dagen voor ingang huurperiode. Het voorschot wordt dan, onder inhouding van 100 euro, teruggestort op het bankrekeningnummer dat de gast heeft gebruikt tijdens reservatie. Bij annulatie met geldige reden 30 dagen voor ingang huurperiode wordt het voorschot omgezet in een voucher.

geldige reden (overlijden of ernstige ziekte van jezelf of een naast familielid, medische ingreep die jij of jouw partner of kind moet ondergaan, complicaties bij een zwangerschap).

 • Annulatie door eigenaar:
  In het geval dat de eigenaar een verblijf zou moeten annuleren worden alle gestorte sommen aan de gast terugbetaald door overschrijving op het
  bankrekeningnummer dat de gast heeft gebruikt tijdens de reservatie. De gast kan geen enkele andere vorm van schadeloosstelling eisen.

In en uitcheck

In- en uitcheckvoorwaarden
Inchecken is mogelijk vanaf 16 uur tot 21 uur.
Uitchecken uit de kamer om 10 uur.

Bij afwijkende vluchturen zowel bij in- als uitcheck kan je ons steeds een mail
sturen om te bespreken wat er mogelijk is.